Google+

Visita al Centro de Información de la energía

Com funcionen les radiacions electromagnètiques? Què són els infrarojos? Què passa dins de la sala de control? Com es produeix l’energia nuclear? Per trobar les respostes a aquestes i moltes altres preguntes, l’Associació Nuclear Ascó – Vandellòs II ha dissenyat un espai interactiu de divulgació de l’energia i del funcionament d’un central nuclear.

El Centre d’Informació de la central nuclear Ascó obre les seves portes per apropar a estudiants i curiosos aspectes generals de l’energia elèctrica, les radiacions, els models de generació energètica, la seguretat i la protecció de les persones, així com descobrir alguns dels elements més significatius de les instal·lacions nuclears, com la cavitat del reactor, la sala de control o la piscina on s’emmagatzema el combustible gastat.

Para concertar una visita al Centro de Información de CN Ascó llama al 977.41.52.30 o entra en el apartado visitanos y rellena el formulario de solicitud de visita.

Actividades

COMERÇOS ASCÓ TURISME TERRES DE L'EBRE-01

Aprende e interactúa con la energía

¿Quieres saber más sobre el mundo de la energía y las radiaciones electromagnéticas, o bien, quieres saber cómo funciona una central núclear por dentro?