Google+

Festa Major d’Ascó 2016

PROGRAMA ACTES FESTA MAJOR ASCO

Del dimecres 17 al diumenge 21 a Ascó estarem de festa major. Seran cinc dies de festa plens de música, cultura i tradició. A continuació en destaquem els actes que no us podeu perdre. BONA FESTA MAJOR!

NOU VÍDEO PROMOCIONAL D’ASCÓ: Al Casal Municipal, estrena del vídeo de promoció turística del poble d’Ascó el dimecres 17.

JOCS INFANTILS TRADICIONALS (trencar tupins, curses de sacs, bicicletes, cullera i l’ou) a la plaça de l’Església el dijous 18 a partir de les 17.00 hores.

FESTA DEL RIU. Un any més, el Club Nàutic Ascó organitza l’esperada Festa del Riu 2016. Una festa inclosa dins la programació de la Festa Major d’Ascó 2016. La festa començarà a les 17h a la Plaça del Riu d’Ascó. Constarà de diverses activitats: cursa de puntones, pal ensabonat, cursa de natació, tirada de melons i síndries, i una forta animació i diversió aquàtica per part dels participants. 

En finalitzar i acompanyats per la Xaranga iniciarem el 3r Correbars Festa Major i la 3a BIRRANÀUTICA! (durant la Festa del Riu podreu aconseguir els gots i els barrets de la festa, amb aquests gots podràs demanar birrra a 1€ als diferents bars durant el correbars).

FOCS D’ARTIFICI AEROAQUÀTICS, a la vora del riu el diumenge 21 a partir de les 23.30 h.

NITS JOVES a partir de les 00,30 h a la carpa del carrer de la Farinera.

  • Dijous 18: HEY PACHUCOS!, VERGÜENZA AJENA, ERNEST CODINA, JØWLR
  • Divendres 19:CULTRUM, LA BANDA DEL COCHE ROJO,  FESTA FLAIX FM
  • Dissabte 20: DR. PRATS STROMBERS FESTA MIDNIGHT

NITS DE BALL al Casal Municipal a partir de les 24.00 h

  • Dijous 18 amb l’orquestra TANGARA
  • Divendres 19 amb l’orquestra NUEVA ALASKA
  • Dissabte 20 amb l’orquestra NOVA SATURNO
  • Diumenge 21 amb l’orquestra HIMALAYA 

 

Programa de la Festa Major d’Ascó 2016