Google+

Mostra d’Arts i Oficis i Tastavin’s

Entre els dies 20 i 21 de maig Ascó fusiona el món de l’artesania i el vi al seu nucli antic durant la Mostra d’Arts i Oficis i la Mostra Tastavin’s

PROGRAMA

La Mostra d’Arts i Oficis d’Ascó és una de les mostres amb més qualitat i representativitat de Catalunya, així ho afirmen gran part dels artesans que participen de la festa. De fet, és l’única mostra a Catalunya que reuneix tants mestres artesans en un mateix espai.

Durant la Mostra d’Arts i Oficis carrers i places de la població es vestiran d’època i, tot passejant, podrem contemplar la destresa dels millors mestres artesans de Catalunya. Enguany el número d’artesans i expositors creix i s’amplien les zones de la fira. A més, es faran diversos tallers participatius amb mestres artesans de terrisseria miravetana, papiroflexia, cistelleria, joieria, etc. També gaudirem de visites guiades pel nucli antic, de viatges turístics amb Lo Roget, de tallers i exposicions.

Tastavin’s és la Mostra Intercomarcal de Vins. S’hi reuneixen cellers de les quatre denominacions d’origen tarragonines.

Enguany participaran fins a 30 cellers de les DO Terra Alta, Priorat, Montsant i Tarragona. Podrem comprar vins i fer degustacions. El preu de les degustacions és de 10€ amb 6 degustacions + copa + portacopa i de 5€ amb 6 degustacions i sense copa.