Google+

Comença la temporada fluvial de Lo Roget

LLAUT ROGET ASCO

El proper cap de setmana s’inicia la temporada fluvial de Lo Roget fins al setembre. Durant tots els caps de setmana d’agost i setembre es realitzaran viatges turístics pel pas de l’Ase, entre Ascó i Garcia.

Al pas de l’Ase el riu Ebre obre pas entre muntanyes deixant uns paisatges verges de gran bellesa. Podreu gaudir d’aquest tram del riu Ebre tot escoltant el xiuxiueig de l’aigua, observant els abundants ocells que hi habiten o admirant els immensos boscos de ribera. Els usuaris d’aquesta activitat turística, única a la Ribera d’Ebre, també podran gaudir d’una visita guiada al nucli antic.

El llagut Lo Roget té una estètica similar al llaguts que fins fa unes dècades navegaven pel riu, essent la navegació el fil conductor que permet explicar la història de la navegació fluvial al riu Ebre, traslladant al turista a la època en que llaguts i llaguters eren part del paisatge habitual del riu.

 

Més informació i reserves


«