Google+

Mostra d’Arts i Oficis i Tastavin’s 2018

MOSTRA ARTS I OFICIS

XI MOSTRA D’ARTS I OFICIS

mostra arts i oficis asco

Com cada any el nucli antic d’Ascó es convertirà en l’epicentre de l’artesania de Catalunya. Durant un cap de setmana s’hi reuniran els millors mestres artesans del país, essent l’únic esdeveniment que els aplega en quantitat i diversitat. Vénen d’arreu i les seues especialitats són ben diverses: picapedrers, marqueters, ceramistes, joiers, vitrallers, escultors, forjadors, cabassaires, teixidors, pintors, esclopers…

mostra arts i oficis asco

En total 67 mestres artesans mostraran els seu art al llarg del nucli antic. És una oportunitat excel·lent per conèixer també una de les moreries més representatives de l’Ebre català. Aprofiteu i concerteu una visita guiada, coneixereu en detall tots els secrets i curiositats d’Ascó. També us recomanem fer una passejada fluvial navegant amb el llagut turístic Lo Roget, es preveuen fer viatges entre Ascó, el pas de l’Ase, Garcia i Móra d’Ebre. Coneixereu des de dins el riu l’ofici de llaguter i descobrireu exuberants paisatges fluvials.

Per a concertar visites guiades o bé passejades fluvials amb Lo Roget heu de dirigir-vos al 977 406 583 o bé al correu turismeasco.cat.

lo roget

A més, durant tot el cap de setmana podreu visitar diverses exposicions: d’artesania religiosa, d’eines del camp, sobre l’aixovar de les iaies, entre altres. També s’obrirà la centenària farmàcia Biarnès. Grans i petits podran divertir-se aprenent en 22 tallers de temàtiques diverses i el dissabte a la nit hi haurà havaneres amb rom cremat i carquinyolis a la plaça Nova.

farmacia biarnes

 

VI MOSTRA INTERCOMARCAL DE VINS, TASTAVIN’S

Si encara voleu més excuses per visitar-nos segur que el món del vi us acabarà de seduir. Coincidint amb la Mostra d’Arts i Oficis també se celebra la Mostra Tastavin’s, 23 cellers de les quatre DO tarragonines (DOQ Priorat, DO Montsant, DO Terra Alta, DO Tarragona) oferiran degustacions de vins, de vermuts i gastronòmiques. També hi haurà ball de nit i vermut electrònic.

Per només 5€ podreu fer fins a 6 degustacions, amb copa el preu és de 10€.

tastavins