Google+

Visita Centre d’Informació de la CN d’Ascó

Coneix què passa dins una Central Nuclear

Com funcionen les radiacions electromagnètiques? Què són els infrarojos? Què passa dins de la sala de control? Com es produeix l’energia nuclear? Per trobar les respostes a aquestes i moltes altres preguntes, l’Associació Nuclear Ascó – Vandellòs II ha dissenyat un espai interactiu de divulgació de l’energia i del funcionament d’un central nuclear.

El Centre d’Informació de la central nuclear Ascó obre les seves portes per apropar a estudiants i curiosos aspectes generals de l’energia elèctrica, les radiacions, els models de generació energètica, la seguretat i la protecció de les persones, així com descobrir alguns dels elements més significatius de les instal·lacions nuclears, com la cavitat del reactor, la sala de control o la piscina on s’emmagatzema el combustible gastat.

Per a concertar una visita al Centre d’Informació de CN Ascó truca al 977.41.52.30 o entra a l’apartat visita’ns i omple el formulari de sol·licitud de visita.

Activitats

COMERÇOS ASCÓ TURISME TERRES DE L'EBRE-01

Aprèn i interactua amb l’energia

Vols saber més coses sobre el món de l’energia i les radiacions electromagnètiques, o bé, vols saber com funciona una central nucler per dins?